Belastingzaken

De overheid is in feite de grootste onderneming in ons land. Net als ieder ander bedrijf hebben zij te maken met uitgaven en inkomsten. De uitgaven worden gebruikt in het belang van het land. De inkomsten komen voor een groot deel bij de inwoners en bedrijven die in dit land wonen of gevestigd zijn, vandaan. Iedere inwoner en rechtspersoon moet daarom een administratie bijhouden die als basis dient voor de belastingaangifte. CB Administratiekantoor adviseert particulieren en bedrijven en stelt aangiften op voor haar klanten.

Belastingzaken

Wat betekent dit voor u?

Advies over belastingzaken

Iedere inwoner van Nederland kan zelf aangifte doen via de app of website van de Belastingdienst. Maar weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet? Denk hierbij aan aftrekposten waarvoor u in aanmerking komt? Daarbij is het van belang dat u volledig bent om vervelende naheffingen te voorkomen. We adviseren u graag.

Belastingaangiften uit handen geven

Heeft u te maken met verschillende inkomstenbronnen, aftrekposten en nog veel meer? Of bent u zzp’er en moet ook de aangifte van de onderneming gebeuren? Al sinds 1997 verzorgen wij belastingaangiftes. U hoeft slechts de benodigde gegevens aan te leveren en de definitieve aangifte te ondertekenen.

Heeft u andere vragen over uw administratie?

De wereld van belastingaangiften, toeslagen, vrijstellingen, maar ook subsidies en allerlei wettelijke regelingen zijn een grote brij aan informatie. U kunt van ons verwachten dat we in vrijwel iedere situatie een gedegen advies kunnen geven. In overleg met u kunnen we optreden als bemiddelaar en/of contactpersoon.

Contact opnemen

Wilt u worden ontzorgd als het gaat om uw administratie? Of wilt u liever eerst advies? Want uiteraard zijn er ook zaken die u zelf kunt doen. Ook dan staan we voor u klaar. Twijfelt u nog of wij de juiste partner voor u zijn? In al deze gevallen vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. 

Met vertrouwen, voor iedereen…