Loonadministratie

Op het moment dat een medewerker in dienst komt, bent u verplicht om op het loon, loonbelasting en sociale lasten in te houden en af te dragen. Daarvoor moet een loonadministratie worden gevoerd. Vrijwel iedereen weet wel dat van het bruto salaris, na verrekening van diverse posten, het netto salaris overblijft. Maar wat is er precies van toepassing en wat moet er berekend worden? Als bedrijf of instelling kunt u bij ons terecht voor advies en controle. Voor veel bedrijven voeren wij de loonadministratie uit zodat men zich kan concentreren op de hoofdactiviteit van de onderneming/instelling.

Loonadministratie

Wat betekent dit voor u?

Loonadministratie in eigen beheer?

U kunt er  voor kiezen om zelf de loonadministratie uit te voeren. In dat geval kunt u een beroep op ons doen om u te adviseren in de juiste verwerking ervan. Daarnaast verzorgen wij controles en benodigde aangiften zodat de loonadministratie correct wordt verwerkt en aangegeven bij de instanties.

Uitvoeren van uw loonadministratie

Kiest u ervoor om minder administratieve handelingen te verrichten, dan kunnen we de loonadministratie voor u uitvoeren. We stemmen dit met u af op basis van cao, arbeidscontracten en urenadministratie van de werknemers. We zorgen voor een betalingsoverzicht, de loonstroken en de aangiften.

Heeft andere vragen over uw administratie?

De wereld van belastingaangiften, toeslagen, vrijstellingen, maar ook subsidies en allerlei wettelijke regelingen zijn een grote brij aan informatie. U kunt van ons verwachten dat we in vrijwel iedere situatie een gedegen advies kunnen geven. In overleg met u kunnen we optreden als bemiddelaar en/of contactpersoon.

Contact opnemen

Wilt u worden ontzorgd als het gaat om uw administratie? Of wilt u liever eerst advies? Want uiteraard zijn er ook zaken die u zelf kunt doen. Ook dan staan we voor u klaar. Twijfelt u nog of wij de juiste partner voor u zijn? In al deze gevallen vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. 

Met vertrouwen, voor iedereen…