Over ons

CB Administratiekantoor is sinds 1997 een begrip op het gebied van administratie en (belasting) advies. We zijn een laagdrempelig bedrijf dat zich onderscheidt in de één-op-één werkwijze. Iedere klant krijgt een vaste relatiebeheerder en een assistent voor de uit te voeren werkzaamheden. We kennen onze positie en daarom ligt de focus op integriteit en vertrouwen. Voor velen in de regio zijn we al decennialang de administratieve partner. U bent van harte welkom bij ons voor het adviseren in en uitvoeren van uw administratie en belastingzaken.

4

Uw voordelen als onze klant

Focus op integriteit en vertrouwen

We hoeven er niet om heen te draaien, als boekhouder en/of administratiepartner zien we uw gegevens in. Daarom vragen we van al onze medewerkers volledige integriteit in deze vertrouwenspositie. Dit borgen we door hier met elkaar toezicht op te houden. Zodat u als klant kunt vertrouwen op ons en onze dienstverlening.

Decennialange ervaring met boekhouden

Kees Bouw, oprichter en eigenaar heeft al ruim 4 decennia ervaring in ons vakgebied. Maar ook onze werknemers zijn ieder voor zich professionals met royale ervaring. Met elkaar hebben we een mix bij elkaar met ervaring met fiscaal recht, belastingen, administratie, financiële dienstverlening, digitalisering en automatisering.

We zijn aangesloten als lid van de NOAB

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit is een branchevereniging met 1.000 aangesloten kantoren, die tezamen ongeveer 175.000 ondernemers in het MKB-segment bedienen. Zo hebben we een enorme hoeveelheid kennis en ervaring achter de hand om onze kwaliteit te borgen.

Kennismaken

We kunnen zeggen wie we zijn, waar we voor staan en hoe we werken. Maar u geeft ons veel vertrouwen wanneer we uw administratie mogen uitvoeren. We nodigen u daarom uit voor een gesprek zodat we elkaar persoonlijk kunnen leren kennen. 

Met vertrouwen, voor iedereen…