Verzorgen administratie

Administratie is een onderwerp waar iedere particulier, onderneming en instelling mee te maken heeft. Over het algemeen is het bijhouden van de administratie niet uw hoofdtaak. De verleiding om er een lagere prioriteit aan te geven is dan groot. Daarnaast kan, afhankelijk van de complexiteit, de boekhouding onbekend terrein voor u zijn, waardoor u er zelf niet uitkomt. In ieder geval is CB Administratiekantoor de juiste partner voor advies en uitvoering van uw administratie.

Verzorgen administratie

Wat betekent dit voor u?

Wat doen we concreet voor u (en uw bedrijf)?

U kunt bij ons terecht voor zowel advies over, als de uitvoering van uw (fiscale) administratie. We verzorgen de (voorlopige) belasting aangiften en zijn pro-actief in het verzorgen van alle benodigde bewijsstukken. Daarbij hebben we steeds oog voor de mogelijke aftrekposten en andere fiscale voordelen die voor uw situatie gelden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ten eerste een integere omgang met uw (privé) gegevens. Daarnaast dat wij met u meedenken wat u financieel het meeste voordeel biedt. We verliezen daarbij de principiële grenzen niet uit het oog. Uiteraard bieden we een professionele setting waar het gaat om boekhoudpakketten en/of klantenportaal.

Heeft u andere vragen over uw administratie?

De wereld van belastingaangiften, toeslagen, vrijstellingen, maar ook subsidies en allerlei wettelijke regelingen zijn een grote brij aan informatie. U kunt van ons verwachten dat we in vrijwel iedere situatie een gedegen advies kunnen geven. In overleg met u kunnen we optreden als bemiddelaar en/of contactpersoon.

Contact opnemen

Wilt u worden ontzorgd als het gaat om uw administratie? Of wilt u liever eerst advies? Want uiteraard zijn er ook zaken die u zelf kunt doen. Ook dan staan we voor u klaar. Twijfelt u nog of wij de juiste partner voor u zijn? In al deze gevallen vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. 

Met vertrouwen, voor iedereen…